Info

Menu

Kaart

Traiteur

Foto's

Weetjes

Route

Nieuwsbrief


Van 1 maart tot en met 29 april tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

CARPACCIO VAN VERSE TONIJN VERRIJKT MET
EEN MOSTERDMARINADE VAN DIJON OP SMAAK
GEBRACHT MET NOOTJESSALADE EN
SOYASCHEUTEN OPENBLOEIEND MET
EEN ZEE-BRUGS GARNAALKROKETJE
______

ASPERGES OP Z'N VLAAMS
______

GEBRAISEERDE KABELJAUW MET PANADE VAN COMTÉ-
KAAS EN GESMOORD BRUSSELS WITLOOF OMRINGD
VAN EEN BOTERSAUSJE MET MOSSELTJES EN GAMBA
of

GEBAKKEN KROONTJE VAN SPEENVARKEN
VERSCHOLEN ONDER EEN MOSTERDDEKENTJE
VERRIJKT MET EEN AIGRE-DOUX VAN ROZEMARIJN,
EEN GEGRATINEERD SPIRELLI-SCHOTELTJE
MET FIJNE GROENTJES
______

TORENTJE VAN KROKANT DEEG MET VARIATIE VAN
FRUIT EN EEN COULIS VAN FRAMBOZEN

 

 


Van 3 mei tot en met 27 mei tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

PARFAIT VAN MOSSELTJES AFGEWERKT MET
KAVIAAR VAN ZALMFOREL, OP SMAAK GEBRACHT
MET PROVENCAALSE BRUNOISE-RATATOUILLE
VAN GRIJZE GARNAALTJES
______

SALADE VAN BELGISCHE ASPERGES MET
" SERRANO HAM " , GROENE KRUIDEN
VINAIGRETTE EN GEBAKKEN GAMBA'S
______

ROULADE VAN PARELHOEN OPGEVULD MET EEN
FARCE VAN FIJNE KRUIDEN, TORENTJE VAN
GEBAKKEN ASPERGES EN GEBAKKEN
KASTANJECHAMPIGNONS OP SMAAK GEBRACHT
MET EEN SMEUÏG SAUSJE

of

KORT GEBAKKEN HEILBOT, MET EEN RAGOUT VAN
ASPERGES, NIEUWE AARDAPPELEN EN JONGE
WORTELTJES, IN HARMONIE VAN EEN KALFSJUS
______

GRATIN VAN ROOD FRUIT MET LIMOENSORBET EN
KOEKJE VAN HAZELNOOT

 

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn


Van 31 mei tot en met 1 juli tevens à la carte


ENKELE VERFIJNDE HAPJES
______

BEURSJE VAN GEROOKTE ZALM GEVULD MET
KING KRAB EN LICHTE VINAIGRETTE
______

TARTAAR VAN ITALIAANSE SARDINES MET EEN SALADE
VAN GEKONFIJTE AARDAPPEL EN REMOULADESAUS
______

OP HET VEL GEBAKKEN GOUDBRASEM, PUREE VAN
ZURING OMRINGD VAN EEN GEVOGELTE-INFUSIE
MET FANTASIETOETS VAN ZONGEDROOGDE
TOMAAT EN VERS GEPLUKTE DRAGON

of

PELÉ ROYALE MET CHORONSAUS, GEGRILDE
NICOLA AARDAPPEL VERGEZELD MET VERSE
GROENTJES UIT VLAAMSE BODEM EN
TEMPURA VAN BROCCOLI
______

TORENTJE VAN PERZIK MET CASSONADEKOEKJE,
PISTACHEIJS BADEND IN EEN FRAMBOZENSAUSJE

Menu zonder eerste voorgerecht
All-in + 32,00 EUR max 1/2 fles wijn per persoon

52,00 EUR

 

Menu met eerste voorgerecht
All-in + 35,00 EUR max 3/4 fles wijn per persoon

63,00 EUR

All-in : aperitief maison, wijnen en dranken gedurende de maaltijd en koffie
 

Bij reservatie vanaf 8 personen voor deze menu dient de keuze
uit 1 of 2 voorgerechten
en de keuze uit hoofdgerechten bekend te zijn

 

Maandmenu

 

Gelegenheidmenu's
Menu du chef

 

Voorgerechten

 

Salades

 

Hoofdgerechten

 

Desserts